Ytterbom El, Bygg och Måleri i Gävle
Vår värdegrund

Hur vi bemöter varandra – vår värdegrund

Vår värdegrund visar hur vi bemöter varandra och våra kunder och alla andra vi möter. Den bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hjälper oss att bli tydliga och effektiva.

Värdegrunden präglar allt vi gör i vår verksamhet och ligga till grund för utvecklingen av vår organisation. Den kan liknas vid en checklista som vi stödjer oss på i våra vägval och beslut i vårt dagliga arbete för att nå våra mål.

Vår värdegrund är en viktig del för hur vi tillsammans formar vår företagskultur. Den vilar på tre ord.

  • Trygghet
    Vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. Det ger oss bra förutsättningar för att garantera de bästa leveranserna och nå en långsiktigt hållbar verksamhet. Vi uppmuntrar varandra att bidra till förbättringar internt och för hur vi kan skapa bättre förutsättningar för våra kunder.
  • Engagemang
    Vi håller ihop som ett lag. ”En för alla och alla för en” gäller på arbetsplatsen. Det bidrar till att skapa hållbara leveranser. Vi är engagerade i arbetet och stöttar varandras initiativförmåga och utveckling på jobbet. Vi är också delaktiga och aktiva i samtal som berör utveckling och förnyelse på företaget.
  • Förtroende

    Vi är raka och ärliga gentemot varandra. Vi visar varandra respekt och ödmjukhet och gör ingen skillnad på person eller yrkesroll. “Behandla andra som du själv vill bli behandlad“ är en grundläggande regel. Vi fungerar som ett idrottlag och strävar mot gemensamma mål och vi vet att de bästa leveranserna sker genom gott hantverk och bra bemötande.
Vår värdegrund

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK