Ytterbom El, Bygg och Måleri i Gävle
Våra tjänster

Våra tjänster

Nybyggnationer och ombyggnationer, elinstallationer, köksrenoveringar, utbyggnader, verandor, altaner, målning och övriga byggtjänster är några exempel på sådant vi på Ytterbom El, Bygg & Måleri erbjuder. Vi har också goda kontakter och väl utvecklade samarbeten med skickliga underentreprenörer, som vi vid behov vänder vi oss för att kunna leverera exakt det som våra kunder behöver. För att underlätta för kunden sköter vi självklart vi dessa kontakter och alla uppdrag samlas på en och samma faktura.

Bland våra uppdragsgivare finns utöver privatpersoner som behöver hjälp med till exempel el-, snickeri- eller målarjobb, också kunder som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och Högskolan i Gävle (via fastighetsägaren Akademiska Hus).

En betydande del av vår verksamhet är också husbyggnationer och vi har avtal med hustillverkare som Bra Hus, Faluhus och VårgårdaHus där vi ansvarar för totalentreprenaderna i Gästrikland.

Oavsett vem som är uppdragsgivare, så är det viktigaste för oss att vi alltid ska bidra till att skapa trygga och hållbara miljöer för våra kunder! Hög arbetsmoral, att vi ställer upp för varandra och en lösningsorienterad inställning tror vi är det som lägger grunden för framgångsrika jobb och nöjda uppdragsgivare.

Våra tjänster

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK