Ytterbom El, Bygg och Måleri i Gävle
Om oss

Ytterbom El, Bygg och Måleri

Vi på Gävleföretaget Ytterbom El, Bygg och Måleri gör allt inom byggbranschen: snabba installationer, helhetslösningar och generalentreprenader. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och offentliga verksamheter.

Vi strävar efter att alltid ge ett bra bemötande och god service till våra kunder, vi vill vara lyhörda och hjälpa till med alla de lösningar som krävs. Vi tar oss gärna extra tid innan uppdragen för att nå så bra resultat som möjligt. Det skapar trygghet för våra kunder.

Vi drog igång i Gävle i liten skala 2011. Från början var vi fyra personer, som delade viljan att utveckla branschen genom engagemang, tydlighet och öppenhet. I dag lever drömmen vidare och vi erbjuder kvalificerade tjänster genom professionella och snabba leveranser, god laganda och ett gott bemötande.

På bara några år har vi vuxit ordentligt och nu är vi ungefär 30 personer på företaget. En stor del av förklaringen till att många av våra kunder väljer att komma tillbaka, tror vi beror på att vi alltid följer våra grundläggande värderingar: att vi gör det vi ska och att det alltid ska gå att lita på oss!

Samtidigt har vi en stabil och stark organisation, vi har helheten med de flesta kompetenser hos oss. Det gör att vi ofta kan hålla lägre priser.

Dom gånger annan yrkeskompetens behövs, så löser vi det genom att ta in denna via våra underleverantörer, så att våra kunder inte ska behöva lägga energi på det. Det innebär också att vi håller i hela projektet och våra kunder får räkningen från samma avsändare.

Om oss

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK