Ytterbom El, Bygg och Måleri i Gävle

Så här jobbar vi

 

”Alla vi som jobbar på Ytterbom El, Bygg och Måleri är lika viktiga för hur vårt företag utvecklas och för hur vi ska uppfattas av våra kunder och leverantörer.

Att vi håller hög kvalitet i våra leveranser är självklart. Samtidigt ska vi inte glömma att hur vi är mot varandra på arbetet, hur vi bemöter våra kunder och alla andra utanför företaget, också har stor betydelse för hur vi fungerar och hur vårt företag bedöms.

Tillsammans jobbar vi som ett idrottslag. Vi som arbetar här har olika styrkor och är skickliga på varierande uppgifter, men vi strävar mot samma mål: att skapa ett välfungerande och hållbart företag, där vi arbetar med långsiktighet och stolthet. Vi ska ha nöjda kunder och en arbetsplats där vi utvecklas och mår bra.

På bara några år har vi vuxit ordentligt och en stor del av förklaringen till att många kunder väljer oss -och ofta kommer tillbaka - tror jag beror på att vi helt enkelt gör det vi ska och att det alltid går att lita på oss. För ytterst är det ju så, att styrkan i vårt varumärke och anseende, det goda ryktet, avgörs av hur bra vi lyckas med detta.

Precis som alla verksamheter är vi konkurrensutsatta. Hos oss i byggbranschen är det dessutom extra tufft. Självklart gäller konkurrensen kunder och marknadsandelar, men den rör också andra delar, som att hitta nya kompetenta medarbetare till exempel.

Ska vi lyckas i konkurrensen är det viktigt att vi tillsammans ständigt arbetar för en god företagskultur, med starka och tydliga värderingar. Därför har vi gemensamt på företaget bland annat tagit fram en värdegrund som ska stödja oss i vårt dagliga arbete och ge oss klara riktlinjer för hur vi ska förhålla oss till varandra, till våra kunder och till alla andra som vi kommer i kontakt med.

Tillsammans skapar vi själva vårt varumärke Ytterbom El, Bygg och Måleri – och det är våra kunder och omvärld som avgör vilken kraft som finns i varumärket. Därför ska vi fortsätta att arbeta med hög kvalitet och att göra jobben klara i tid, precis som vi fortsätter att utveckla vår företagskultur, leva efter våra värderingar och gå till arbetet med stolthet.”

Patrik Ytterbom, företagsledare och grundare

Patrik Ytterbom

Patrik Ytterbom

Patrik Ytterbom

Patrik Ytterbom

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK