Ytterbom El, Bygg och Måleri i Gävle
Vår affärsidé

Affärsidé

  • Ytterbom El Bygg och Måleri AB erbjuder kvalificerade och hantverksmässiga tjänster inom el, bygg och måleri.
  • Genom vår breda erfarenhet och samlade kompetens levererar vi hållbara och effektiva lösningar för företag och privata hushåll.

Vår drivkraft

  • Ytterbom El, Bygg och Måleris grundläggande drivkraft och vad företaget ska åstadkomma handlar om att göra skillnad genom att skapa trygga och stimulerande miljöer.

Vår vision
Visionen är vårt önskade tillstånd, den målbild som styr och driver oss framåt. Visionen klargör intentionerna och riktlinjerna mot den framtid Ytterbom el, bygg och måleri AB vill skapa. Den gör arbetet meningsfullt.

En bra vision speglar företagets själ och affärsidé.

En bra vision ska kännas som ’Vi söker oss ständigt dit för att vi vill, men det är alltid en bit kvar’.

Vi skapar de tryggaste, mest stimulerande och hållbara miljöerna

Genom vår vision vill vi bidra till att utveckla branschen genom engagemang, tydlighet, och öppenhet. Hos oss ska medarbetarna också känna sig trygga i sin anställningar och i arbetet.

Möjlighet och vilja till utveckling, en god arbetsmiljö, laganda och tillit präglar företaget. Våra tjänster håller genomgående hög kvalitet och tack vare kvalificerade produkter genom professionella och snabba leveranser, god laganda och gott bemötande kan vi konkurrera med de stora jättarna i branschen.

Vår affärsidé

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK